Vrei sa-ti mobilezi locuinta? Un prim pas l-ai facut, ai ajuns aici, la roilmob.ro.Acum, trebuie sa ne cunoastem pentru a alege impreuna cea mai buna solutie pentru locuinta ta. Esti la un pas de a face alegerea potrivita. Nu ezita!

Fii indraznet! Fiecare proiect reprezinta o provocare pentru noi. Apeleaza ACUM la un CONSULTANT roilmob.ro!

ROIL IMPEX, a fost infiintata in anul 1992 si are ca obiect principal de activitate productia de dormitoare, dresinguri, dulapuri cu usi glisante, livinguri si bucatarii, mobilier comercial. De asemenea putem produce aproape orice tip de mobilier din PAL LA COMANDA.

Societatea are documentat, implementat si mentine un sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001 : 2001 / ELOT EN ISO 9001 : 2000 in productia si comercializarea mobilierului.

ROIL IMPEX comercializeaza produsele prin magazine proprii situate in centrele comerciale DANIELLI DESIGN – B-dul Ghencea Nr. 154A si Depozitul de mobila situat in Bucuresti, Str.Lanariei Nr.90. De asemenea produsele noastre le mai puteti gasi in Bucuresti, in urmatoarele centre:

– ELITE CENTER