Cum lucram?

1.CONTACT INITIAL

Te asteptam la o intalnire cu unul din designerii nostri la showroom sau la fabrica pentru a discuta proiectele tale . Nu uita sa aduci cu tine o schita a spatiului ! In cadrul acestei intalniri vom identifica nevoile si solicitarile tale si daca este posibil iti vom inainta si o oferta estimativa de pret .

2.DEPLASARE LA FATA LOCULUI

Dupa ce am identificat nevoile si solicitarile tale ne vom deplasa la fata locului pentru a face masuratorile necesare si a identifica toate aspectele care pot influenta proiectul. Cu aceasta ocazie vei beneficia de consiliere specializata cu privire la aspecte de ordin calitativ , estetic si functional.
Pentru aceasta exista o taxa de 100 RON, care in cazul in care proiectul se finalizeaza tot cu noi va constitui o prima parte a avansului.

3.PREZENTARE PROIECT

Cu ajutorul unui soft specializat iti vom reproduce in spatiu virtual locuinta ta impreuna cu propunerile noastre de mobilare.
Cu aceasta ocazie poti vedea cum va arata casa ta amenajata in diferite variante inainte de a semna vreun contract.

4.CONTRACTARE

Odata cu semnarea contractului vei primi schitele mobilierului , anexele care cuprind detalii privind materialele si feroneria aferente mobilierului comandat, si impreuna vom stabili o data certa pentru livrare si montaj .

5.MONTAJ

Cu o zi inainte de livrare vei fi contactat telefonic pentru comunicarea unui interval orar in care echipa de montaj se va deplasa la fata locului.
Dupa montaj se va face receptia mobilierului concretizata prin semnarea unui proces verbal de receptie si a certificatului de garantie .

.

Pot vedea mobila inainte de a o plati?

DA ! Cu ajutorul unui soft specializat iti poti vedea cum va arata casa ta in mai multe variante de mobilare ce reproduce in termeni aproximativ reali spatiul , mobila si amenajarile interioare . Vezi proiecte de la gand la fapta !

Cat dureaza o comanda?

 

In functie de materialele,feroneria, gradul de incarcare a productiei si complexitatea lucrarilor realizarea unei comenzi poate dura intre 6 – 24 zile lucratoare de la semnarea contractului.

Cum platesc?

MODALITATILE DE PLATA SUNT :
– numerar sau card bancar la unul din sediile noastre;
– virament bancar
TERMENUL DE PLATA : Plata mobilierului se poate face fie integral la semnarea contractului,fie in doua transe de 50 % fiecare, prima la semnarea contractului si cea de a doua cel tarziu cu o zi inainte de efectuarea montajului.
In cazul platii prin virament bancar , plata trebuie facuta in asa fel incat cel tarziu cu o zi inainte de montaj transferul bancar sa fi fost facut .

Transport si montaj

Se negociaza in functie de locatia, natura si valoarea lucrarilor.

Garantie

ROILMOB AMBIENT ofera clientiilor sai, conform legilor in vigoare, o garantie de 24 luni de la efectuarea montajului.

Ce este mdful? Si de ce este mai bun decat palul?

MDF ( Medium Density Fiberboard)- placa fibrolemnoasa de densitate medie este cel mai folosit material in confectionarea fronturilor mobilierului de bucatarie si baie. Are o densitate intre 530 si 800 Kg/Mcub este un material destul de dur si mai rezistent decat palul la umeditate. Densitatea mare ii confera o durabilitate crescuta si, in acelasi timp, ofera producatorilor posibilitatea efectuarii de frezari in adancime fara a diminua rezistenta in timp.
Aceste caracteristici pe alocuri comparabile cu cele ale lemnului masiv, alaturi de noile tehnologii de prelucrare prin frezare computerizata si, mai apoi, caserare( infoliere) ofera MDF-ului, pe langa evidentele avantaje de ordin tehnic, practic si mari avantaje din punct de vedere estetic, acoperind cu succes pretentiile tuturor, de la modern la sic, de la clasic la antichizat, totul este posibil.
Cei pentru care aspectul estetic joaca un rol important, si cauta o nota in plus de individualitate pot alege ca, dupa prelucrarea prin frezare, sa opteze pentru vopsirea fronturilor din MDF in variante de culoare lucioase sau mate. Au de unde alege: sunt mai bine de 2000 de nuante in paletarele RAL sau ICA. Pe langa cele amintite anterior, prin vopsire se confera cateva avantaje suplimentare: rezistenta fizico-chimica superioara, cel mai inalt grad de luciu, extrarezistenta la umezeala, efect al pierderii culorii in timp aproape de zero.

De ce este importanta feroneria?

Calitate – mobila cu o durata mai lunga de viata.
Feroneriile reprezinta inima mobilei. O usa, un front suspendat sau un sertar de bucatarie sunt supuse unor solicitari de cateva ori mai mari decat, de exemplu, usa de la intrare. Ce sa mai vorbim de usile glisante de la dulapul din dormitor sau sertarul plin ochi cu CD-uri de la corpul inferior al mobilierului de living. Din acest punct de vedere nu trebuie facute compromisuri, feroneria trebuie sa fie de cea mai buna calitate daca vrei a avea un mobilier cu o durata mare de viata.
Blum, cunoscutul producator austriac de feronerii pentru mobilier testeaza rezistenta pe termen lung a balamalelor cu pana la 200.000 de miscari de inchidere si deschidere, sertarele, incarcate cu o greutate suplimentara, sunt solicitate prin deschidere si inchidere de pana la 100.000 de ori, la fel si la diferitele sisteme de ridicare, sunt solicitate pentru verificare de pana la 80.000 de ori.